9.nap kedd

2015.08.25 23:51

Ma reggel is a szokásos szomorkás idő köszöntött, de nem vette el a kedvünket a mai naptól.

A délelőttöt nagyon élveztem, Greggel és a csoporttársakkal. Megkínáltuk a "secondary"-seket a tegnap készített desszertünkkel, nagyon ízlett nekik :-)

Több nagyon klassz feladatot oldottunk meg, bővítve szókincsünket, fejlesztve a szóbeli nyelvhasználatunkat, pl. A complet close activity, Good news bad news etc. Mindegyik klasszul felhasználható az angol órákon!

Délután a Royal Albert Memorial Museum-nál találkoztunk a primary csoportosokkal. Megtekintettük a múzeumot, mert ezzel kapcsolatban kell összeállítanunk a prezentációnkat. Készítettem fényképeket, egy kettőt felrakok. Rengeteg gyerek volt látható, szüleikkel, mert még itt is tart a nyári szünet. Rettenetesen közkedvelt a gyerekek körében, ez látszott. Sok- sok érdekesség volt látható Exeter történetéről, az itt talált állati maradványokról, Devon megye állatvilágáról, koronként bemutatva az emberek életét, öltözékét, használati tárgyait... És ami a legfontosabb, kitaláltuk a bemutató óránk anyagát...

Kicsit még nézelődtünk, vásárolgattunk a városban vacsora előtt. Nem maradt el a finom vacsora ma sem, és az azt követő séta sem.

Holnap kirándulunk immáron utoljára, alig várom.

Törölnöm kell sajnos a képekből, mert nem enged már felrakni, meghaladtam a határt :-( I'm sorry this

See you

Good night :-)

Vissza